Az óratartókról

Egyedi mintás fa karóratartóink kézzel készültek puha belső borítással.

Akár 1-32 db férőhelyest is lehet találni kínálatunkban, illetve akadnak olyan darabok is, amelyek kis tárolóval rendelkeznek. Az igazi gyűjtőknek szükségük van kiegészítőre, kedvenc óráik tárolására!

                                                                     

Miért vásároljon óratartó dobozt?

Zárható dobozok, masszív és puha kialakítás, mely biztonságot nyújt a karórák számára és szállításnál egyaránt.

Akadnak olyan emberek, akiknek számos alkalomra, akár 5-10 vagy akár annál több darab van a birtokukban, így mindig ki tudják választani a szetthez a megfelelő karórát. A reggeli készülődéskor ez a mennyiség komoly problémát szokott jelenteni, hiszen nagyon nehéz a kupacból kiválasztani a jelenlegi ruházathoz illő darabot. Ha szeretne időt spórolni, és megtalálni a megfelelő karórát, vásároljon nálunk egyedi óratartó dobozt!

 

                                          

                                                                                              ÓRATARTÓK

 

Az óratartó dobozzal könnyű megtalálni az aktuális szetthez illő darabot, hiszen ezekben a dobozokban átláthatóan megtalálhatóak. A reggeli készülődés megkönnyítésében játszanak fontos szerepet, hanem az órák állapotának megőrzésében is. Nem érhetik szennyeződések, más káros tényezők a kiegészítőit, így évek múltán is olyanok lesznek a karórái, mintha nemrég vásárolta volna őket.

Tekintse meg kínálatunkat, válassza ki a megfelelő terméket, majd rendelje meg! Amennyiben kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Mire figyeljen?

Nem bírja a párát, a nedvességet és az erős hő behatását!

Szerző: Karorabolt admin

0 Hozzászólás

Hozzászólás (0)

 

Üzleteink!

Üzleteink!

exin.hu - XIII. ker. Budapest, Visegrádi utca 39.

» Fedezd fel az áruházainkat!

Kapcsolat