Már Magyarországon is elérhetők az MVMT karórák!

Az MVMT márka egy újhullámos, design karórák tervezésére specializálódott dinamikus csapat keze munkája.

Történet

2013-ban két los angelesi egyetemista srácnak elege lett a butikokban kapható elavult és túlárazott karórákból ezért úgy gondolták, felkavarják kicsit az divatipar állóvizét. Jake Kassan és Kramer Laplante otthagyta a főiskolát és megalapította a MVMT (Movement - Mozgalom) márkát, ami nevében foglalja céljukat is. Reformokat akartak, kitörni a tömeggyártás szorításából, elsöpörni az unalmas formákat és színeket, felnyitni a világ szemét az óradivatban rejlő lehetőségekre. Elérhető áru kollekcióikat a kalandvágyó, kreatív, merész embereknek tervezték, amik nem félnek álmodozni, és kitörni a szabott keretek közül.

 

Az órák nemesacél, valódi bőr, szilikon vagy textil szíjjal készülnek. Japán Miyota Quartz szerkezettel rendelkeznek, mely az egyik legismertebb az iparban. Az órákhoz használt üveg edzett ásványi kristályból készül. Az órák vízállóak, ajándék díszdobozban kerülnek értékesítésre és 2 év gyártói garancia tartozik hozzá. Mindemellett magyarországi szakszerviz háttérrel is rendelkezik.

Fedezd fel az MVMT kollekciót az elsők között!

Férfi modellek: Chrono, Chrono 40, Classic, 40 Series/Forty, Revolver, Voyager

Női modellek: Nova, Boulevard

Rendeljen most hivatalos magyarországi márkaképviselőtől. Szállítás akár másnapra!

Szerző: Karorabolt admin

2Hozzászólások

Hozzászólások (2)

Sziasztok, Andris vagyok. Azoknak a tudatos internethasznaloknak a segitseget keresem, akik segitenek abban, hogy velemenyezik az altalam keszitett weboldalt (http://efabric.hu/). Most tanulom csak a webfejlesztoi keszsegeket es ez amolyan dolgozatszeru munkam. Ahhoz, hogy a tanfolyamon beszamitsak a munkamat 30 velemenyt vagy interakciot kell gyujtenem. Koszonom a megertest es a segitokesz hozzaallast. Minden velemenyt es tanacsot koszonettel fogadok.
  • Tuesday, June 22 2021
  • Szerző: RoeKY
Hey Kind tidings ! an importantoffering To moderate click on the unite underneath https://drive.google.com/file/d/1GsvxJX1gM0rOphhay-as73YF90zCD6PZ/preview
  • Friday, May 10 2019
  • Szerző: Josephnag

Minden vélemény számít! Szóljon hozzá!

Reload

Beküldés

 

 

Üzleteink!

Üzleteink!

exin.hu - XIII. ker. Budapest, Visegrádi utca 39.

» Fedezd fel az áruházainkat!

Kapcsolat