Új órákkal bővült kínálatunk, bemutatkozik a FOSSIL és a SKAGEN márka

Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól Fossil és Sakagen karórák is elérhetők a kínálatunkban. Ismerd meg a két márka történetét, jellegzetességeit.

 

FOSSIL

A hagyományos amerikai Fossil márka tulajdonosa az egyik legismertebb névnek örvendezik az ékszerek, bőrdíszműk, divat kiegészítők és órák területén. A márkát két testvér, Kosta és Tom Kartsotis alapította 1984-ben, és működése alatt nem csak az észak-amerikai, hanem a globális piac vezetővé dolgozta ki magát. Fossil óra a gyakori avantgárd dizájn ellenére mindig tartja magát az elsődleges feladatához, hogy az óra a tulajdonosa részére megbízható időmérő eszköz legyen. A férfi és női Fossil márka modellsorozatának fő jellemzője, hogy az ihletét a múlt század 50-es éveiből származó retró stílusból vette, melyet a tervezők kreativitásának köszönhetően a mai igényekhez igazítják.

Az összes Fossil óra az USA-ban Texasban készül. A kollekcióban főleg a megfizethető nemesacél karórák szerepelnek, melyek magas minőségű japán kvarc óraszerkezettel rendelkeznek, de előfordulnak a mechanikus meghajtású darabok is. A változatosság érezhető a funkcionális felszerelésben is, melyben, gyakran helyet ad a kronográfnak, többfunkciós dátumnak és 24 órás formátumnak is. A Fossil órák időtállóak, egy-egy modell több szezonon keresztül jelen van a piacon és irányt mutatnak az óravilág trendjének.

 

SKAGEN

A céget egy dán házaspár, Charlotte és Henrik Jorst álmodta meg. Céljuk magas minőségű, de megfizethető áru órák készítse és forgalmazása. Az igazi áttörés 1991-ben történt, és ekkor keresztelték a márkát Skagen-re. A márka névadója egy Dán tengerparti város, ahol a csillogó, szélfútta tengerpart és a gyönyörű kék ég szolgált a megálmodók inspirációjaként. Az anyag, szín és formavilág kialakításánál is a természet játssza a főszerepet. A márka sikerének a titka, a dán design, a kiváló minőség és megfizethető ár. Előszeretettel használják a rugós és szövött szíjakat, nemesacél és titán anyagból. Az órák sikere a lapos és letisztult kinézet ötvözésében rejlik.

Néhány fontos tulajdonság:

-       Precíz Japán és Svájci szerkezetek

-       IP bevonat (5000 órás kopás teszt)

-       Orvosi acél, solid titánium, kerámia tokozás

-       Kiváló minőségű bőr szíjak

-       Szuper kemény kristályüveg

-       Nagyon puha fonott fém szíjak

-       Swarowski díszítés

Üzletünkben számos modellt tartunk készleten, nézz be hozzánk és tekintsd meg a kínálatot személyesen vagy rendeld meg kedvenced online.

A FOSSIL karórák itt megtekinthetők, a SKAGEN kollekció pedig itt érhető el.


Szerző: Karorabolt admin

0 Hozzászólás

Hozzászólás (0)

 

Üzleteink!

Üzleteink!

exin.hu - XIII. ker. Budapest, Visegrádi utca 39.

» Fedezd fel az áruházainkat!

Kapcsolat