Márkák

Márkák száma: 15


 • 0 termék

 • Error (404) We can't find the page you're looking for....


  0 termék

 • Error (404) We can't find the page you're looking for....


  0 termék

 • CASIO

  Talán a legközismertebb márkanév a digitális termékek piacán, mely a '80-as évek elején szinte lángba borította a világot. Órák terén a Citizen és a Seiko által megkezdett hatalomátvétel méltó örökösévé vált megfizethető áru és jó minőségű, folyadékkristály kijelzővel ellátott időmérőivel. A digitális kijelzőjű órák megjelenése lehetőségek millióit nyitotta meg a Japán óragyártó cég előtt, hiszen megoldhatóvá vált a háttér megvilágítás például, hogy csak egyet említsek a kezdeti bővítményekből. Az addig elképzelhetetlen, órába zsúfolható, funkciók tengere végeláthatatlan kombinációkat tartogatott és tartogat azóta is. Ébresztés, tenger feletti magasság kijelzés, digitális hőmérő és iránytű, holdnaptár, stopper, visszaszámláló is lehet egy modellben, és ez még mindig töredéke csak annak, amit egy Casio óra magában hordhat. A Casio óra mindig élen jár az új megoldások alkalmazásában, és professzionális módon hasznosítja az óragyártás területén.


  0 termék

 • Cluse

  A Cluse divat márka tervezői hollandok, de az óráikat a francia Cluce kisváros után nevezték el, amely szorosan kötődik a karóra gyártáshoz. 2013-tól van a piacon, karóráját világszerte értékesítik. A Cluse karóra a részletekre helyezett hangsúllyal és a csúcs formatervezésével, amellyel elismert tervezők foglalkoznak, vált ismerté. A Cluse óragyártó vezető vonala az emberi lény egyszerűsége és egyedisége, amiről a modellek formatervezése is tanúskodik.


  0 termék

 • Dropbox - 404


  0 termék

 • Egyéb

  Márkától független kiegészítők.


  0 termék

 • Fossil

  A márkát két testvér, Kosta és Tom Kartsotis alapította 1984-ben, és működése alatt nem csak az észak-amerikai, hanem a globális piac vezetővé dolgozta ki magát. Fossil óra a gyakori avantgárd dizájn ellenére mindig tartja magát az elsődleges feladatához, hogy az óra a tulajdonosa részére megbízható időmérő eszköz legyen. A férfi és női Fossil márka modellsorozatának fő jellemzője, hogy az ihletét a múlt század 50-es éveiből származó retró stílusból vette, melyet a tervezők kreativitásának köszönhetően a mai igényekhez igazítják. Az összes Fossil óra az USA-ban Texasban készül. A kollekcióban főleg a megfizethető nemesacél karórák szerepelnek, melyek magas minőségű japán kvarc óraszerkezettel rendelkeznek, de előfordulnak a mechanikus meghajtású darabok is.


  0 termék

 • Gant

  A Gant gyökerei 1949-ig nyúlnak vissza, amikor Bernard Gantmacher exkluzív minőségű ingeket kezdett el készíteni az amerikai New Haven városában. Szenvedélye a minőség és a design volt, amely hamar a védjegyévé vált. A Gant termékek, jó minőségben készülnek, így sokáig kiszolgálják viselőiket. A design és a minőség párosítása hamar meghozta a várt sikert. Napjainkra a ruházati termékeken kívül a Gant cég órákat is gyárt, a tőle elvárt és már megszokott minőségben. A Magyarországon is jelen levő Gant óra kollekció prémium kategóriás termékeivel közkedvelt, igényes márkává vált, amit Önnek is viselnie kell!


  0 termék

 • Garmin

  A GARMIN a világvezető navigációs készülékgyártója. Leányvállalatain keresztül a Garmin Ltd. navigációs, kommunikációs és informatikai készülékek és berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek túlnyomó részben a GPS-technológiát alkalmazzák. A Garmin vezető pozíciót élvez a fogyasztói és általános repülési GPS-piacokon, és a termékeit felhasználják a repülés, tengeri közlekedés, szabadtéri sportok, autózás résztvevői, illetve a különböző vezeték nélküli és OEM alkalmazások.


  0 termék

 • LORUS

  A LORUS a világhírű Seiko óracsoport márkáinak egyike, a Seiko és Pulsar karórák illetve a Seiko és Lorus faliórák mellett. Bár a SEIKO óracsoport termékei széles ártartományt fednek le (5000-700 000 Ft), a Lorus az 5000 Ft és 25000 Ft közötti kategóriára összepontosít. Először 1982-ben, Európában mutatkozott be a Lorus, a már abban az időben is jól ismert Pulsar és Seiko márkák mellett. A Lorus azonnali sikert aratott a magas színvonalú tervezésének és technológiájának köszönhetően. A Seiko óracsoport elkötelezett a technológiai újítás iránt, melynek alkalmazásával a Lorus kollekciójában megjelentek olyan alapvető funkciókkal, mint a stopper-ébresztős, digitális, két kijelzős funkcióval készült órák.


  0 termék

 • MVMT

  2013-ban két los angelesi egyetemista srácnak elege lett a butikokban kapható elavult és túlárazott karórákból ezért úgy gondolták, felkavarják kicsit az divatipar állóvizét. Jake Kassan és Kramer Laplante otthagyta a főiskolát és megalapította a MVMT (Movement - Mozgalom) márkát, ami nevében foglalja céljukat is. Reformokat akartak, kitörni a tömeggyártás szorításából, elsöpörni az unalmas formákat és színeket, felnyitni a világ szemét az óradivatban rejlő lehetőségekre. Elérhető árú kollekcióikat a kalandvágyó, kreatív, merész embereknek tervezték, amik nem félnek álmodozni, és kitörni a szabott keretek közül.


  0 termék

 • PULSAR

  A Pulsar márkanév örökre beírta magát az órák történelmébe, amikor 1972-ben, a világon elsőként bemutatta a digitális elektromos karórát.
  Az újítások jegyében indult márka nevéhez fűződik az első számológépes karóra, valamint az első teljes kvarcóra kollekció megvalósítása is.
  1980-ban a Seiko csoport vette szárnyai alá a Pulsart, ami újabb lendületet adott a márkának, és a '80-as évek Avantgarde női kollekciójával, valamint a '90-es évek különleges Spoon karóráival imázsát végleg sikerült stabilizálnia, mint meglepő és találékony karóragyártó. A márka mindig is törekedett az egyediségre és az előre mutató, futurisztikus megoldások alkalmazására, és ez a törekvés nyomon követhető a jelenleg forgalomban lévő kollekcióin is, ezért a Pulsar órák különösen közkedveltek azok között, akik nyitottak az igazi értékek, az innováció, az egyediség és a minőség magas szintű kombinációjára.


  0 termék

 • SEIKO

  A SEIKO Corporation elődjét 1881-ben Kintaro Hattori, K. Hattori and Co. Ltd. néven, Tokióban alapította. A cég kezdetben órák importjával és nagykereskedésével foglakozott. Később az óragyártás meghonosítását, majd új technológiák fejlesztését, formatervezett termékek gyártását tűzték ki célul. A gyár a megjelenés és a funkciók teljes harmóniájára törekszik mind a mai napig. Ennek eredményeként új technikai megoldások, és fejlesztések sora forradalmasította nemcsak a SEIKO, hanem az egész világ óragyártását is.


  0 termék

 • Skagen

  A céget egy dán házaspár, Charlotte és Henrik Jorst álmodta meg. Céljuk magas minőségű, de megfizethető áru órák készítse és forgalmazása. Az igazi áttörés 1991-ben történt, és ekkor keresztelték a márkát Skagen-re. A márka névadója egy Dán tengerparti város, ahol a csillogó, szélfútta tengerpart és a gyönyörű kék ég szolgált a megálmodók inspirációjaként. Az anyag, szín és formavilág kialakításánál is a természet játssza a főszerepet. A márka sikerének a titka, a dán design, a kiváló minőség és megfizethető ár. Előszeretettel használják a rugós és szövött szíjakat, nemesacél és titán anyagból. Az órák sikere a lapos és letisztult kinézet ötvözésében rejlik.


  0 termék